Enter Slide 1 Title Here

Enter Slide 2 Title Here

Enter Slide 3 Title Here

Sunday

i reallly misss both of this kid, sorang puteri santubong dan sejinjang. haha takde lah puteri ni selalu mengada dgn saya everynght ada je karenah dia dpn toilet after rcall. yang sorang lagi ni always always be my fav evah yelah first dulu masa dgn qilah budak ni lah tegur senyum senyum . cakap lah comel gila budak ni , dah lah suka kacau saya but the end rapat gila smpai qilah jeles. em padhl tkde apa pun sbb dia salu share cerita mcm mcm hal negara ke apa ke tak kisah lah. haih rindu nya! 

 
comel kan kita put. haha
 
 
 
 

first time tngok budak ni makeup


aimi bajet tak reti buat muka buruk


 23.9.2016 last for makan makan dengan pengawas afzan , and next year takde dah!!!!!!!!!!!!! banyak sangat gambar yg ada, ni letak pun half dri 300 lebih kot. biasalah bila dah gather and selfie menjadi fav perempuan inilah akibatnya!






 














  











 



 
 


 

Popular Posts

Powered by Blogger.

About Me

welcome my lovely visiters!


Followers

cousin from sarawak

cousin from sarawak
thanks for always bawak along jalan jalan when kak anis ada di kuantan! and yeay nnti kita buat cake sesama lagi ! *feeling so excited*

lovely heart!

lovely heart!
wawa tu memang penyibuk number 1, ada je dia kat mana mana hahah!

7 avengers!

7 avengers!
whatever bad or nice there r my friends!

kenangan 2011

kenangan 2011
tak ingat lah kak apa ntah panggil saya shemy , hahaa kelakar bila ingat balik. and yang buat ni rasanya aqmal daniel kot. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ miss too much damn.

3 people in 1 heart.

3 people in 1 heart.
next me was my beautiful soul that i have, yang dua ekoq tu junior yang kecoh sangat!

LOREM IPSUM DOLOR

Featured Slider

kelopak daun!

Search Blog

Featured Post

Recent Posts

Pages

Navigation Menu

Random Post

Video

Powered By KakiBlog

Facebook

div style="position: fixed; top: 5px; right: 90px;">

Popular Posts